Het eerste contact en de offerte


Wanneer u een schilders- of glasopdracht heeft, kunt u ons bellen of mailen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk de klus voor u opnemen. Alle werkzaamheden en materialen brengen we vlot in kaart voor u zodat we u een scherpe offerte voor kunnen leggen.

De planning en de werkzaamheden


Wanneer de offerte is getekend, wordt in overleg met u de planning gemaakt. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u eventuele voorbereidende werkzaamheden verichten. Vervolgens vinden we het belangrijk de planning strak aan te houden, de werkzaamheden professioneel en efficiënt uit te voeren en uiteraars alles ook weer netjes achter te laten. Mocht u tijdens de werkzaamheden op of aanmerkingen hebben, geef het aan bij ons, uw belang staat bij ons altijd voorop.

De oplevering en nazorg


Aan het einde van de werkzaamheden lopen we samen met u alles grondig na om er zo zeker van te zijn dat alles naar wens en kwaliteit opgelevert kan worden. Wanneer alles naar tevredenheid is beoordeeld leveren we het project op. Omdat wij een goede relatie met onze klanten uitermate belangrijk vinden, bieden we u altijd aan het onderhoud op ons te nemen, zodat u tot in lengte van jaren verzekerd bent van op en top verzorgd schilderwerk.